ПриватБанк запустив важливу послугу в Україні: Що відомо

ПриватБанк запустив в Україні сервіс поповнення банківських карток на касах торгових точок.
ПриватБанк запустив важливу послугу в Україні: Що відомо
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Державний ПриватБанк запустив послугу поповнення карток готівкою на касах торгових точок. Пілотний проєкт сервісу "Поповнення на касі" працює лише в магазинах мережі "Сім23", але незабаром він з'явиться й в інших торгових мережах. Про це повідомила пресслужба банку в Telegram.

Зазначається, що сервіс ПриватБанку дозволяє поповнювати карти українських банків не лише в терміналах самообслуговування та відділеннях банку, а й разом з оплатою покупок на касах торгових точок.

Читайте також:

Через новий сервіс можна поповнити картку будь-якого українського банку на суму від 20 до 4999 грн.

"Оплачуючи покупку, повідомте касиру, що хочете поповнити картку, і прикладіть картку до терміналу або введіть номер, якщо це чужа карта. Комісія за таку послугу - 0,5% від суми поповнення", - додали в банку.

Нині "Поповнення на касі" працює на касах магазинів мережі "Сім23" у Львові, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську, Рівному та інших містах країни.

Публикация ПриватБанка в Telegram
Публикация ПриватБанка в Telegram

Раніше ми писали, що з 1 червня 2022 року ПриватБанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK