Україна та Польща створять спільне підприємство з виробництва зброї

Сторони підписали меморандум щодо створення польсько-української комісії з налагодження кооперації між підприємствами двох країн.
Україна та Польща створять спільне підприємство з виробництва зброї
Премьер-министр Украины Денис Шмыгаль / kmu.gov.ua

Україна та Польща підписали меморандум про створення спільної комісії, яка підготує рекомендації щодо формату створення українсько-польського підприємства з виготовлення зброї та військової техніки.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час брифінгу з прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, передає урядовий портал.

Читайте також:

Зазначається, що сторони підписали меморандум щодо створення польсько-української комісії з налагодження кооперації між підприємствами двох країн. Шмигаль пояснив, що ця комісія підготує рекомендації щодо формату створення українсько-польського спільного підприємства з виробництва зброї та військової техніки.

"Це виведе нашу оборонну та військову співпрацю на новий рівень і дозволить створювати сучасні види оборонної зброї", - наголосив прем'єр-міністр України.

Раніше ми писали, що міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський та міністр сільського господарства й розвитку сільських районів Польщі Генрік Ковальчик підписали спільну заяву, яка зафіксувала результати переговорів сторін щодо спрощення експорту українських зернових.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK