Українці зможуть обміняти гривню на швейцарські франки: Який ліміт

З 27 червня повнолітні українці у Швейцарії зможуть обміняти готівкову гривню на швейцарські франки.
Українці зможуть обміняти гривню на швейцарські франки: Який ліміт
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українці, які перебувають у Швейцарії, зможуть обміняти готівкову гривню на швейцарські франки. Національні банки України та Швейцарії уклали відповідну угоду 22 червня. Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Читайте також:

Так, з 27 червня 2022 року повнолітні громадяни України, які отримали дозвіл на тимчасове перебування у Швейцарії, зможуть обміняти готівкову гривню на швейцарські франки в окремих відділеннях банків UBS Switzerland AG та Credit Suisse.

Здійснити обмін готівкової гривні на швейцарські франки можна буде в межах встановленого ліміту до 10 тисяч гривень на одну особу. До обміну прийматимуться лише банкноти номіналом від 100 до 1000 гривень. Обміну не підлягають значно зношені банкноти та банкноти з дефектами.

Читайте також:

"Обмін здійснюватиметься з застосуванням фіксованого обмінного курсу гривні до швейцарського франка, який визначить НБУ. Інформація про встановлений курс щотижня публікуватиметься на вебсайтах UBS Switzerland AG та Credit Suisse", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що українці, які через війну були змушені покинути Україну та перебувають в Італії, зможуть обміняти готівкову гривню на євро з 21 червня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK