В Україні наклали арешт на майно російських компаній вартістю 18 млн грн

94 універсальні контейнери, за допомогою яких перевозили різні товари, передані в управління АРМА.
В Україні наклали арешт на майно російських компаній вартістю 18 млн грн
Накладено арешт на майно російських компаній на суму майже 18 млн грн / npu.gov.ua

В Україні наклали арешт на 94 універсальні контейнери вартістю майже 18 млн грн, які належали російським компаніям. Про це повідомили в Національній поліції.

"Встановлено, що фактичні власники майна отриманий дохід від його користування виводять на рахунки російських та офшорних компаній. Відтак ці кошти можуть використовуватися для фінансування збройних сил ворога та інших незаконних військових формувань", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, щоб уникнути примусового вилучення об'єктів права власності РФ та її резидентів, вони можуть запроваджувати різні схеми та механізми з метою приховування кінцевих власників майна.

Наразі триває передача арештованого майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки України викрило громадянина Російської Федерації в ухиленні від сплати податків. Рішенням суду накладено арешт на банківські рахунки, земельні ділянки та об'єкти комерційної нерухомості.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK