У Харківській області арештували активи російських компаній на понад 40 млн грн - СБУ

Нині йде передача активів в управління АРМА.
У Харківській області арештували активи російських компаній на понад 40 млн грн - СБУ
На Харківщині арештували активи російських компаній / ssu.gov.ua

У Харківській області за ініціативи Служби безпеки України арештували активи російських компаній на понад 40 млн грн. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Читайте також:

"Йдеться про 13 приватних підприємств, які опосередковано сприяють військовій агресії РФ проти України. Їхні засновники та кінцеві бенефіціари - громадяни і юридичні особи країни-агресора. Кожне з них перераховує отримані в Україні прибутки на рахунки материнських компаній, які зі свого боку сплачують податки до державного бюджету РФ", - йдеться в повідомленні.

У СБУ уточнюють, що це компанії з різних галузей. Вони займаються торгівлею паливом, продуктами харчування, тютюновими виробами, виробництвом побутової техніки, медичним обладнанням тощо.

За рішенням Київського районного суду Харкова накладено арешт на майно, а також корпоративні права цих компаній на загальну суму понад 40 млн грн.

Читайте також:

Наразі йде передача активів до управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Раніше ми писали, що в Україні наклали арешт на майно та корпоративні права компанії-дистриб'ютора алкогольних напоїв й одного з комерційних банків, кінцевим бенефіціаром яких є громадянин РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK