Документ про дозволи на пересування військовозобов'язаних скасували, - Залужний

Оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів.
Документ про дозволи на пересування військовозобов'язаних скасували, - Залужний
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний / facebook.com/CinCAFU

В Україні ухвалили рішення скасувати дію порядку надання дозволів громадянам, які перебувають на військовому обліку в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, на виїзд за межі місця проживання у воєнний час і з моменту оголошення мобілізації. Про це повідомив у Telegram головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Читайте також:

"Начальником Генерального штабу Збройних сил України з метою недопущення подальших маніпуляцій навколо цього питання ухвалено рішення про відміну дії Порядку з відправкою на доопрацювання", - написав Залужний.

За його словами, документ від початку стосувався лише внутрішньої роботи ТЦК та СП і не створював зобов'язань, обмежень прав та свобод громадян України.

"Оновлений документ буде розроблено на основі змін до законів України та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють переміщення громадян в умовах військового стану. Наявна законодавча база не враховує реалій сьогодення й не забезпечує ефективних мобілізаційних механізмів", - наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Публікація Валерія Залужного в Telegram
Публікація Валерія Залужного в Telegram

Раніше ми писали, що призовники, військовозобов'язані та резервісти не зможуть вільно їздити територією України. Для цього їм потрібно буде отримати спеціальний дозвіл.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK