Активи білоруського підприємства на 4 млрд гривень передали в АРМА

На території України функціонує білоруська компанія, яка надає послуги у сфері добування нафти та природного газу.
Активи білоруського підприємства на 4 млрд гривень передали в АРМА
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Прокуратура передала Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, (АРМА) активи білоруського підприємства на суму близько 4 млрд гривень. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

За даними слідства, на території України функціонує білоруська компанія, яка надає послуги у сфері добування нафти та природного газу. Вона використовує обладнання підприємства "Бєлоруснафта".

Читайте також:

"У межах слідства правоохоронці досліджують діяльність цього підприємства в частині можливого сприяння РФ під час підготовки та проведення агресивної війни проти України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що суд арештував корпоративні права вказаного підприємства у вигляді статутного капіталу в розмірі майже 1 млрд грн, а також майно орієнтованою вартістю 3 млрд грн.

Раніше ми писали, що в Україні правоохоронці встановили 19 компаній, підконтрольних РФ. Активи російських корпорацій становлять понад 7,75 млрд грн, зокрема й в офшорах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK