В АРМА передали скраплений газ, який хотіла незаконно реалізувати "Укрнафта"

Скраплений газ, який хотіла протиправно реалізувати "Укрнафта", передали в управління АРМА.
В АРМА передали скраплений газ, який хотіла незаконно реалізувати "Укрнафта"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд арештував частину нереалізованого "Укрнафтою" скрапленого газу та передав її в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА). Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань.

Рішення було ухвалено за матеріалами кримінального провадження ДБР щодо протиправної реалізації скрапленого газу ПАТ "Укрнафта" протягом квітня-травня 2022 року.

Працівники ДБР у червні 2022 року встановили, що під час воєнного стану у квітні поточного року ПАТ "Укрнафта" подала заявку на проведення аукціону з продажу скрапленого газу.

Читайте також:

Зазначається, що на засіданні аукціонного комітету було погоджено запропоновану "Укрнафтою" біржу, яка не мала ліцензії на проведення професійної діяльності на організованих товарних ринках. 

"Результати аукціону мають ознаки фальсифікації, оскільки переможці купили скраплений газ за ціною практично у два рази нижчою від ринкової", - йдеться в повідомленні.

У ДБР додали, що сума завданих збитків підприємству, у якому значна державна частка, може становити понад 300 млн гривень.

Раніше ми писали, що прокуратура передала в управління АРМА 18 одиниць важкої техніки та 12 легкових автомобілів, які були вилучені в підприємства-резидента РФ у рамках досудового розслідування.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK