Кабмін продовжив відстрочки від мобілізації на два місяці

Рішення щодо продовження відстрочки на строк до двох місяців може бути ухвалене Мінекономіки лише один раз.
Кабмін продовжив відстрочки від мобілізації на два місяці
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На засіданні 7 вересня Кабінет Міністрів вирішив продовжити на два місяці відстрочки від мобілізації для військовозобов'язаних фахівців. Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки України.

Йдеться про відстрочки, надані громадянам на початку повномасштабної війни, термін дії яких спливає у вересні та жовтні цього року.

Читайте також:

У відомстві уточнили, що рішення щодо продовження відстрочки на строк до двох місяців може бути ухвалене Мінекономіки лише один раз.

"Цього та наступного місяця спливають терміни відстрочок, наданих тисячам фахівців після початку широкомасштабної агресії, що може нести загрозу стабільній роботі державного та економічного сектору. Рішення уряду дозволяє забезпечити сталу та ефективну роботу органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств та організацій, які нині працюють на перемогу в тилу", - зазначила перший віцепрем'єр-міністр - міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

Також урядове рішення передбачає, що витяг із наказу Мінекономіки про відстрочку від призову військовозобов’язаному працівнику може надавати та візувати підприємство, установа чи організація, де він працює.

Це зменшить навантаження на органи державної влади, які наділялися відповідними повноваженнями.

Раніше ми писали, що Кабмін розширив перелік підприємств, працівники яких можуть отримати відстрочку від призову.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK