Хабар за перевезення через кордон дорогоцінних металів: На Львівщині викрили митника

Митник пообіцяв мешканці Львова за грошову винагороду безперешкодне перевезення через державний кордон дорогоцінних металів.
Хабар за перевезення через кордон дорогоцінних металів: На Львівщині викрили митника
На Львівщині викрили митника / gp.gov.ua

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру службовцю одного з митних постів Львівської митниці Держмитслужби за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора.

Як встановило слідство, у серпні 2022 року головний держінспектор відділу митного оформлення пообіцяв мешканці Львова за грошову винагороду безперешкодне перевезення через державний кордон України майже 2,5 кг дорогоцінних металів без документального підтвердження їхнього походження та понад встановлений законодавством граничний розмір.

Читайте також:

За свої послуги підозрюваний хотів 8,8 тисяч доларів США.

Правоохоронці затримали службовця в порядку ст. 208 КПК України під час отримання останньої частини суми.

Наразі чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, також його усунули з посади. Установлюється причетність інших осіб до вчинення злочину.

Раніше ми писали, що в Києві викрили й повідомили про підозру заступнику директора одного з департаментів КМДА та директору державного підприємства за обставинами вимагання та одержання 270 тис. доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK