Укрпошта відновила роботу у звільненій Балаклії: Громадяни почали отримувати пенсії

Поки в Балаклії працюватимуть три відділення поштового зв’язку, які надаватимуть базові фінансові послуги.
Укрпошта відновила роботу у звільненій Балаклії: Громадяни почали отримувати пенсії
Ілюстративне фото / radiosvoboda.org

З 13 вересня національний оператор поштового зв'язку Укрпошта почав відновлювати роботу у звільнених містах Харківської області. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Зазначається, що пересувні відділення Укрпошти першими поїхали в Граково та Балаклію та почали роботу на базі стаціонарних відділень, які працювали там до війни.

"Сотні пенсіонерів отримали свої пенсії за травень, липень та вересень поточного року, які Укрпошта продовжить виплачувати протягом наступних тижнів. Згодом будуть виплачені й інші місяці", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що поки в Балаклії працюватимуть три відділення поштового зв’язку, які надаватимуть базові фінансові послуги.

Читайте також:

"Ми постійно підтримуємо зв’язок із військово-цивільною адміністрацією області й чекаємо на інформацію, коли можна буде відновити доставку пошти та пенсій у інші звільнені міста та села Харківської області. Ми розуміємо, що люди тут чекають на свої пенсії, тому їхня доставка - першочергове завдання. Пересувні відділення закриють на початку потреби людей. Але ми вже працюємо над ревізією стаціонарних відділень, щоб мати змогу обслуговувати українців, які невдовзі повернуться в свою рідну звільнену Балаклію", - сказав генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Також найближчими днями планується відновлення доставки посилок.

Раніше ми писали, що 12 вересня в деокупованому місті Балаклія Харківської області запрацювало мобільне відділення Нової пошти на прийом та отримання посилок до 10 кг.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK