Облаштував фейковий обмінник і заволодів 62 тис євро: У Києві викрили шахрая

Шахрай разом зі спільниками облаштував на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют.
Облаштував фейковий обмінник і заволодів 62 тис євро: У Києві викрили шахрая
Шахрай облаштував у Києві фейковий обмінник / t.me/kyiv_pro_office

31-річному уродженцю Запорізької області повідомлено про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах. Про це розповіли в Київській міській прокуратурі.

Установлено, що шахрай разом зі спільниками з метою заволодіння чужим майном облаштував на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів зловмисники розмістили на сайті finance.ua оголошення про обмін валюти за курсом, вищим ніж середньоринковий.

Читайте також:

На це оголошення відреагував чоловік, який хотів обміняти 62 тис. євро. Отримавши від нього гроші для обміну, підозрюваний покинув приміщення фейкового обмінника через таємний вихід.

Правоохоронці затримали одного з шахраїв. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 2 257 710 гривень.

Слідство триває. Установлюються інші учасники злочинної схеми для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Раніше ми писали, що в Києві правоохоронці викрили групу зловмисників, яка за допомогою фейкових обмінників ошукала громадян на 122 тис. євро та 282 тис. доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK