Президент України закликає Швейцарію заблокувати російські активи

Зеленський запросив швейцарців брати участь у волонтерській підтримці нашої країни й долучатися до реалізації Fast Recovery Plan.
Президент України закликає Швейцарію заблокувати російські активи
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський висловив побажання, щоб Швейцарія збільшила свою підтримку України. Про це глава держави сказав під час спілкування з університетською спільнотою та громадськими діячами Швейцарії, передає пресслужба ОП.

Читайте також:

"Я дуже хотів би, щоб Швейцарія могла заблокувати російські активи, і ми могли б абсолютно справедливо отримати відшкодування за окупацію українських територій і за ту агресію, яку Росія вчинила проти України", - зазначив Зеленський.

Він також закликав громадян Швейцарії доносити до Європи правду про події в Україні.

"Важливо розповідати, що відбувається, щоб не спадала підтримка України. Для цього люди можуть приїхати в Україну й на власні очі побачити, що тут відбувається", - сказав президент.

Читайте також:

Крім того, глава держави запросив швейцарців брати участь у волонтерській підтримці нашої країни й долучатися до реалізації Fast Recovery Plan.

"Розпочався освітній період, у нас розбомблено багато шкіл, університетів, і їх треба ремонтувати, треба відновлювати. Тут потрібні і фінанси, і технічна допомога", - наголосив Зеленський.

Раніше ми писали, що Угорщина не може підтримати восьмий пакет санкцій Європейського Союзу проти Росії, якщо він включатиме енергетичні обмеження.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK