Україна очікує на фінансову допомогу від Південної Кореї - Мінекономіки

Міністр економіки Юлія Свириденко запропонувала корейським компаніям узяти участь у повоєнному відновленні України.
Україна очікує на фінансову допомогу від Південної Кореї - Мінекономіки
Міністр економіки Юлія Свириденко / me.gov.ua

Україна очікує на отримання фінансової допомоги від урядового фонду Південної Кореї. Про це повідомила пресслужба Мінекономіки за підсумками телефонної розмови першого віцепрем'єр-міністра України - міністра економіки Юлії Свириденко із співголовою Корейської частини двосторонньої міжурядової комісії Юн Сонг-доком.

Читайте також:

"Україна та Південна Корея досягли прогресу в підготовці до підписання Угоди між урядами двох країн щодо фінансової підтримки з боку Фонду співпраці з економічного розвитку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наразі проєкт відповідної міжурядової угоди знаходиться на стадії фіналізації, що дасть можливість залучити фінансову допомогу для нашої країни.

Читайте також:

"Ми готові розпочати підписання одразу після завершення відповідних внутрішньодержавних процедур", - сказала Свириденко.

Крім того, вона наголосила, що корейські компанії відомі своїм досвідом у реалізації інфраструктурних проєктів, і запропонувала їм узяти участь у повоєнному відновленні України.

Раніше ми писали, що в Сенаті Сполучених Штатів проголосували за виділення Україні 12,4 млрд доларів фінансової допомоги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK