У Києві не планують змін щодо початку опалювального сезону, - мер

Кличко порекомендував киянам підготуватися до опалювального сезону, зокрема утеплити вікна в оселях та під’їздах, придбати теплі речі.
У Києві не планують змін щодо початку опалювального сезону, - мер
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На сьогодні в столиці не планують жодних змін щодо початку опалювального сезону. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

"На сьогодні ми не плануємо ніяких змін в графіку. Поки що підключення опалення відбувається виключно за заявками керівників закладів соціальної сфери. Щодо всіх інших (побутових споживачів) ми обов’язково зважатимемо на погодні умови і будемо інформувати киян про підключення до центрального опалення", - сказав Кличко.

Читайте також:

Водночас він порекомендував киянам підготуватися до опалювального сезону, зокрема утеплити вікна в оселях та під’їздах, придбати теплі речі.

"Краще перестрахуватися і підготуватися. Теплі речі не будуть зайвими цієї зими. Ми повинні прорахувати різний розвиток подій, бо російські варвари намагаються зруйнувати критичну інфраструктуру українських міст та селищ", - додав мер Києва.

Раніше ми писали, що 7 жовтня в Києві стартував опалювальний сезон для закладів соціальної сфери, зокрема лікарень, шкіл, садків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK