Уряд України затвердив безвіз із Гватемалою

Про дату запуску безвізу буде повідомлено додатково після виконання внутрішньодержавних процедур гватемальською стороною.
Уряд України затвердив безвіз із Гватемалою
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У вівторок, 18 жовтня, уряд затвердив угоду між Кабінетом Міністрів України та урядом Республіки Гватемала про взаємне скасування візових вимог. Про це повідомила пресслужба Міністерства закордонних справ.

Уточнюється, що положеннями угоди передбачається можливість безвізового в'їзду та перебування громадян України та громадян Гватемали в державі іншої строком до 90 днів протягом 180 днів.

Читайте також:

"Набрання угодою чинності та її імплементація дозволить встановити на взаємній та постійній основі безвізовий режим поїздок громадян України та громадян Республіки Гватемала, що сприятиме збільшенню обсягів торгівлі та розвитку міжлюдських контактів, а також туризму, щойно дозволить безпекова ситуація", - йдеться в повідомленні.

При цьому про дату початку застосування угоди буде повідомлено додатково після виконання внутрішньодержавних процедур гватемальською стороною.

Раніше ми писали, що 14 жовтня уряд прийняв постанову про затвердження угоди між Кабінетом Міністрів України та урядом Індонезії про взаємне скасування візових вимог.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK