Нова пошта розробила мобільне відділення для звільнених територій, де немає світла

Мобільне відділення може працювати як від мережі 220В, так і від генератора, тому його зручно використовувати на територіях, де немає електроенергії.
Нова пошта розробила мобільне відділення для звільнених територій, де немає світла
Спеціальне мобільне відділення Нової пошти / Скриншот/YouTube/Нова пошта

Нова пошта розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає світла. Наразі його встановлено в смт Рогань на Харківщині. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Зазначається, що відділення працює щодня з 11:00 до 15:00 та розташовується за адресою: Рогань, вулиця Першого травня, 1.

"Мешканці смт Рогань та прилеглих селищ тепер можуть отримувати звичні послуги - прийом та видачу посилок вагою до 10 кг. Розрахуватися за доставку можна через мобільний додаток або автосписанням. Готівка наразі не приймається", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Модель інноваційного мобільного відділення створена на базі БДФ-контейнера для перевезення посилок. Воно може обслуговувати до 10 тис. посилок за місяць.

Також нова модель обладнана вбудованим поштоматом на 62 комірки. Планується, що він запрацює, коли відновляться обсяги доставки в регіоні.

У компанії додали, що мобільне відділення може працювати як від мережі 220В, так і від генератора, тому його зручно використовувати на територіях, де немає електроенергії. Біля відділення встановлено модуль Starlink, і мешканці можуть користуватись інтернетом безоплатно.

Нова пошта планує виробити та запустити в роботу ще 20 таких мобільних відділень, щоб надавати свої послуги там, де немає світла та змоги швидко відкрити стаціонарне відділення.

Раніше ми писали, що з 10 жовтня Нова пошта відновила роботу в деокупованій Херсонській області та відкрила три мобільні відділення у Високопіллі, Великій Олександрівці та Архангельському.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK