Ворог знову обстріляв енергетичну інфраструктуру України: Що пошкоджено

Сьогодні в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях обмежать споживання електроенергії.
Ворог знову обстріляв енергетичну інфраструктуру України: Що пошкоджено
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Сьогодні вночі, 27 жовтня, російські окупанти знову обстріляли енергетичну інфраструктуру України. Було пошкоджено обладнання магістральної мережі енергосистеми в центральних областях. Про це повідомляє НЕК "Укренерго".

"У зв'язку з цим, щоб запобігти перевантаженню мережі, сьогодні зранку Диспетчерський центр "Укренерго" надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяг, на який потрібно обмежити споживання електроенергії в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також:

Зазначається, що надалі величина необхідного обмеження споживачів буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі.

"Наразі обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як інфраструктура була пошкоджена обстрілами росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам швидше відновити пошкоджені об'єкти і тримати систему збалансованою", - пояснили в компанії.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що 27 жовтня за розпорядженням НЕК "Укренерго" в Києві знову почалися стабілізаційні відключення електроенергії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK