Нова пошта відкрила 6 відділень у Польщі: Як відправити посилку в Україну

У відділеннях доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок з України до 30 кг.
Нова пошта відкрила 6 відділень у Польщі: Як відправити посилку в Україну
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Нова пошта відкрила в Польщі вже 6 відділень, зокрема 3 нових у Варшаві та друге у Кракові. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що у відділеннях доступні послуги пакування, відправлення в Україну та отримання посилок з України до 30 кг. Термін доставки - від 5 днів.

Читайте також:

При цьому розрахуватися за посилку може тільки відправник - готівкою, карткою або через безконтактний розрахунок: ApplePay чи GooglePay у відділенні.

У компанії попередили про певні митні правила. Так, заборонено пересилати тютюн, алкоголь, ліки й вітаміни, парфуми, продукти харчування з особливими умовами зберігання, наркотичні речовини, гроші, товари військового призначення, насіння тощо.

Читайте також:

Як відправити посилку з Польщі в Україну з відділення:

  1. Принести посилку з речами у відкритому вигляді, щоб зробити опис вмісту для розмитнення митною службою.
  2. Указати оператору ПІБ отримувача англійською мовою; український номер телефона отримувача; електронну пошту отримувача; номер поштомату, або номер відділення, або адресу для доставки кур’єром Нової пошти в Україні.
  3. Сплатити за послуги доставки та пакування в разі необхідності.

Українці також можуть відправляти посилки до 30 кг з дому в Польщу в будь-яке відкрите відділення Nova Post, поштомат або на адресу отримувача.

Раніше ми писали, що Нова пошта запустила сервіс "Інший отримувач". Тепер через мобільний додаток компанії можна надати право іншій людині отримати посилку та оплатити її в разі потреби.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK