Коли в Києві будуть світло, вода та зв'язок - Кличко

Мер Києва розповів, коли в столиці з'явиться вода, світло та зв'язок.
Коли в Києві будуть світло, вода та зв'язок - Кличко
Київ, 2022 рік / EPA/UPG

У Києві продовжуються роботи із стабілізації ситуації з водо- та електропостачанням, яка виникла після масованого ракетного обстрілу 23 листопада. Енергетики та спеціалісти "Київводоканалу" працювали всю ніч, щоб відновити життєзабезпечення столиці. Про це повідомив у ефірі телемарафону мер Києва Віталій Кличко.

Наслідки обстрілів 23 листопада в Києві - коли з'явиться світло

За його словами, поки що приблизно 60% столиці залишається без електрики.

Київ, 2022 рік
Київ, 2022 рік / EPA/UPG

"Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше її повернути. Однак зазначають, що це залежатиме від відновлення балансу в енергосистемі країни. Оскільки Київ є частиною загальнодержавної енергосистеми", - сказав Кличко.

Наслідки обстрілів 23 листопада в Києві - коли з'явиться вода

Повідомляється, що вже повернули водопостачання на лівому березі міста. При цьому "Київводоканал" зміг частково стабілізувати електропостачання на одному з ключових об'єктів, і вода почала подаватися споживачам на правому березі.

Київ, 2022 рік
Київ, 2022 рік / EPA/UPG

Водночас на пониженому тиску поки що залишаються Святошинський, Солом'янський, частково Оболонський, Шевченківський та Подільський райони, житлові масиви "Пуща-Водиця", "Виноградар", "Нивки".

Наслідки обстрілів 23 листопада в Києві - коли з'явиться зв'язок

Кличко також зазначив, що продовжується відновлення комунікацій у багатьох районах Києва, де відсутній мобільний зв'язок та інтернет.

"Зараз потроху відновлюємо, і думаю, що вже до кінця дня повернемося до тієї ситуації, яка була перед останніми ракетними обстрілами", - додав мер.

Київ, 2022 рік
Київ, 2022 рік / EPA/UPG

Раніше ми писали, що Укрзалізниця повідомила про затримку десятків поїздів, деякі з них відстають від графіка на 12 годин.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK