ОЕСР відкриє регіональний офіс в Україні: чим займатиметься

Прем'єр-міністр України в Парижі підписав угоду, яка офіційно дає підґрунтя для запуску в Києві так званого "Офісу зв'язку" ОЕСР.
ОЕСР відкриє регіональний офіс в Україні: чим займатиметься
В Україні відкриють регіональний офіс ОЕСР / kmu.gov.ua

Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) починає відкриття регіонального офісу в Україні. Про це повідомила пресслужба урядового порталу.

Читайте також:

Сьогодні, 12 грудня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль та генеральний секретар ОЕСР Матіас Корманн підписали угоду, яка офіційно дає підґрунтя для запуску в Києві так званого "Офісу зв'язку" Організації економічного співробітництва та розвитку.

"Оскільки Україна визнана потенційним членом ОЕСР, офіс попередньо функціонуватиме до 2026 року задля надання підтримки нашій державі під час відновлення. Знаково, що ОЕСР була співвиконавцем Плану Маршала й тепер допомагає в розробленні Плану відновлення України", - зазначив Шмигаль.

Читайте також:

Він додав, що цього місяця Україна отримала опис положень програми ОЕСР, яка допоможе впровадити стандарти Організації в різних галузях.

"Готові спільно розпочати її підготовку, щоб якнайшвидше приєднатися до "клубу успішних країн". Це стане маркером готовності України до вступу в ЄС та сприятиме затвердженню нашої держави як регіонального лідера", - наголосив глава уряду.

Раніше ми писали, що Організація економічного співробітництва та розвитку визнала Україну потенційним членом ОЕСР.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK