Складна ситуація: В енергосистемі України зберігається значний дефіцит потужності

На сході росіяни знову обстріляли декілька районів, завдавши пошкоджень об'єктам енергетичної інфраструктури.
Складна ситуація: В енергосистемі України зберігається значний дефіцит потужності
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Станом на вівторок, 13 грудня, в енергосистемі України зберігається складна ситуація. Дефіцит електроенергії залишається значним. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго" у Facebook.

Читайте також:

Зазначається, що на сході росіяни знову обстріляли декілька районів, завдавши пошкоджень об'єктам енергетичної інфраструктури. Ремонтні роботи будуть розпочаті після дозволу ЗСУ.

Водночас на деокупованих територіях вдалося заживити населені пункти, деякі з котрих залишалися без електропостачання з початку повномасштабного вторгнення. 

Читайте також:

При цьому погіршення погодних умов на всій території країни негативно впливає на стан високовольтних та розподільчих мереж і суттєво ускладнює роботу ремонтних бригад.

Усім обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендують стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго).

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що 13 грудня до енергосистеми країни підключили енергоблок однієї з АЕС, виведений із ладу після ракетного обстрілу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK