Норвегія передасть Україні мости для відновлення проїзду в постраждалих від війни областях

Конструкції дозволять не лише з’єднати населені пункти, а й забезпечать довезення гуманітарних вантажів, проїзд швидких, ремонтних бригад, евакуацію населення.
Норвегія передасть Україні мости для відновлення проїзду в постраждалих від війни областях
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Норвезьке управління державних доріг передасть Україні гуманітарну допомогу у вигляді 10 мостів. Вони будуть встановлені замість зруйнованих під час російського повномасштабного вторгнення. Про це повідомила пресслужба Укравтодору.

Так, йдеться про тимчасові мостові конструкції типу acrow/bailey, які підходять для пересування важких транспортних засобів. Конструкції дозволять не лише з’єднати населені пункти, а й забезпечать довезення гуманітарних вантажів, проїзд швидких, ремонтних бригад, евакуацію населення.

Читайте також:

"Мости, загальна вартість яких становить 30 млн норвезьких крон, фінансуються з гуманітарного бюджету Міністерства закордонних справ. В Україні їхнє прибуття очікується в січні", - йдеться в повідомленні.

У вівторок, 13 грудня, переправи вирушили зі складу дорожньої адміністрації в Бьоркелангені.

Раніше ми писали, що 13 грудня Україна уклала відразу чотири угоди з міжнародними партнерами у Франції. Зокрема, меморандум про поставки мостів для потреб Укравтодору.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK