На польському кордоні скупчення поїздів: Укрзалізниця попередила про затримки рейсів

УЗ повідомила про затримки потягів через черги на кордоні.
На польському кордоні скупчення поїздів: Укрзалізниця попередила про затримки рейсів
Ілюстративне фото / t.me/UkrzalInfo

У п'ятницю, 23 грудня, є затримки кількох рейсів через скупчення поїздів на кордоні з Польщею. Про це повідомила пресслужба УЗ у Telegram.

Читайте також:

Так, йдеться про такі затримки:

  • №715/716 Перемишль - Київ +7:13;
  • №31/32 Перемишль - Запоріжжя +3:58;
  • №705/706 Київ - Перемишль +2:37;
  • №89/90 Перемишль - Київ +2:30.

Читайте також:

Зазначається, що у зв’язку з відсутністю напруги в контактній мережі внаслідок обстрілу на ділянці Марганець-Нікополь був змінений маршрут слідування таким поїздам:

  • №62 Одеса - Харків зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, Синельникове-1, Павлоград-1, Лозова без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2, Новомосковськ Дніпровський.
  • №120 Львів - Запоріжжя зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.
  • №276 Київ - Запоріжжя-1 зі станції Кривий Ріг Головний через Верхівцеве, Дніпро Головний, Синельникове-2, Синельникове-1, Запоріжжя-1, без заходу на станції Апостолове, Нікополь, Чортомлик, Марганець, Дніпробут-2.

Публікація УЗ у Telegram
Публікація УЗ у Telegram

Раніше ми писали, що на період новорічних свят Укрзалізниця призначає поїзд №745/746 Київ - Славське, який довезе пасажирів прямо до гір і повернеться до столиці ще до початку комендантської години.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK