Нічна атака росіян: В "Укренерго" оцінили стан енергосистеми України

Ситуація в енергосистемі України повністю контролюється після нічної атаки росіян.
Нічна атака росіян: В "Укренерго" оцінили стан енергосистеми України
Ілюстративне фото / gettyimages.com

Уночі 2 січня росіяни знову атакували енергетичну інфраструктуру України дронами-камікадзе Shahed. Є пошкодження, проте ситуація в енергосистемі повністю контрольована. Про це повідомила у Facebook пресслужба НЕК "Укренерго".

Читайте також:

"Станом на 11:00 2 січня ситуація в енергосистемі повністю контрольована. Тепла погода сприяє зниженню споживання, як на свята так і будні дні відповідно зменшилася необхідність застосування обмежень у денні години доби", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок нічної атаки ускладнилася ситуація з електропостачанням у Києві та центральному регіоні, у зв’язку з чим застосовуються аварійні відключення. Відновлювальні роботи вже тривають.

Читайте також:

У компанії підкреслили, що українська енергосистема зазнала вже 11 хвиль масованих ракетних та 14 безпілотних атак, які завдали значних пошкоджень генерації та магістральним мережам.

Диспетчерський центр "Укренерго" довів ліміти споживання до областей на вечірній час із метою попередження додаткових аварій.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що внаслідок нічного обстрілу Києва 2 січня пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. У місті вводяться аварійні відключення світла.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK