Тимчасово скасували аукціони: Кабмін змінив правила проведення торгів на Prozorro

Через постійні обстріли з боку РФ не всі учасники торгів у системі Prozorro мають можливість брати участь в електронних аукціонах.
Тимчасово скасували аукціони: Кабмін змінив правила проведення торгів на Prozorro
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів із дня його припинення або скасування змінив правила проведення торгів на Prozorro. Про це повідомили в Мінекономіки.

Як зазначили у відомстві, через постійні обстріли з боку РФ об’єктів енергетичної інфраструктури не всі учасники торгів у системі електронних закупівель Prozorro мають можливість брати участь в електронних аукціонах. 

Читайте також:

"Як відповідь на блекаути, ми тимчасово скасували електронні аукціони. Від сьогодні всі торги, що будуть оголошені в Prozorro, будуть проводитися без аукціону. Тобто тендерна пропозиція учасника є остаточною, і виграє той, хто дав найменшу ціну під час подання пропозиції. В умовах відключення живлення та інтернету не всі учасники мали можливість торгуватися в аукціоні. Водночас рівний доступ є ключовим принципом публічних закупівель", - заявила перший віцепрем'єр-міністр - міністр економіки Юлія Свириденко.

За її словами, як тільки ситуація стабілізується, аукціони повернуть.

Раніше ми писали, що 26 грудня 2022 року Фонд держмайна провів два аукціони малої приватизації з черговими рекордами зростання цін.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK