Хотіли залишити територію України: На Закарпатті затримали 12 ухилянтів

Чоловіки призовного віку мали наміри поза пунктами пропуску залишити територію України.
Хотіли залишити територію України: На Закарпатті затримали 12 ухилянтів
Прикордонники затримали на Закарпатті порушників / dpsu.gov.ua

Упродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 12 чоловіків призовного віку, які хотіли поза пунктами пропуску залишити територію України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, п’ятьох правопорушників за 100 метрів від держрубежу затримали прикордонники відділення "Велика Бийгань". Усі затримані є мешканцями Закарпаття.

Зазначається, що групу чоловіків затримали внаслідок реалізації інформації, наданої офіцерами оперативно-розшукового відділу військовослужбовці відділу "Лужанка". Усього було затримано п’ять осіб, двоє з яких є організаторами незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон. 

Читайте також:

Крім того, військовослужбовці відділу "Вилок" затримали на відстані 350 метрів від кордону ще двох утікачів від мобілізації.

Загалом за перші 10 діб 2023 року прикордонники Мукачівського загону припинили 23 спроби незаконного перетину кордону, унаслідок чого було затримано 43 особи призовного віку.

Раніше ми писали, що з початку воєнного стану прикордонники затримали за спробу незаконного перетину українського кордону майже 12 тис. чоловіків, які за віком підлягають призову під час мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK