В Україні створили Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури - Шмигаль

Нова структура була утворена на базі Держагентства інфраструктурних проєктів та Держагентства автомобільних доріг.
В Україні створили Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури - Шмигаль
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Уряд створив Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

Нова структура була утворена на базі Державного агентства інфраструктурних проєктів та Державного агентства автомобільних доріг.

"Це дозволить оптимізувати робочі процеси, уникнути хаотичності в плануванні та реалізації проєктів", - зазначив прем'єр-міністр.

За його словами, відбудова України стане об’єднавчою ідеєю для Європи, а реалізація Плану великого відновлення України - важливою частиною співпраці з Європейським Союзом.

Читайте також:

"Уже зараз ми знаємо джерела надходження 110 млрд грн на відбудову цього року. Водночас ми розраховуємо, що нам вдасться акумулювати в 6 разів більше коштів, аби уже в 2023-му відновити якнайбільше інфраструктури та житла українців", - додав Шмигаль. .

Зазначається, що напередодні прем'єр-міністр з урядовою командою в Ірпені дав старт напрямку "Відбудова України" в межах платформи United24. За рахунок коштів донорів будуть відновлені перші 18 багатоквартирних будинків, які були пошкоджені під час російської окупації частини Київщини.

Раніше ми писали, що уряд Японії виділив 95 млн доларів на відновлення України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK