Намагалися залишити територію України: Прикордонники зупинили 20 військовозобов'язаних

Чоловіки намагалися незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску.
Намагалися залишити територію України: Прикордонники зупинили 20 військовозобов'язаних
Прикордонники зупинили 20 чоловіків призовного віку / dpsu.gov.ua

Минулої доби прикордонники Мукачівського загону зупинили на державному кордоні 20 чоловіків призовного віку. Вони мали наміри залишити територію України поза пунктами пропуску. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що 17 "мандрівників" спробували обійти прикордонні наряди на українсько-угорській ділянці кордону, ще 3 шукали "слабкі місця" на кордоні з Румунією.

Завдяки випереджувальній інформації було затримано 14 чоловіків, які планували перепливати Тису в межах населених пунктів Вилок та Солотвино. Один із порушників мав гумовий човен.

Читайте також:

За вчинення адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", стосовно затриманих склали протоколи. 

Також у діях правопорушників наявні ознаки злочину, передбачені ст. 336 ККУ "Ухилення від призову за мобілізацією", про що надіслано повідомлення до Нацполіції.

Раніше ми писали, що в Одеській області прикордонники оперативних підрозділів ДПСУ  викрили ділків, які спланували вчинити незаконну оборудку з переміщення осіб через кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK