Переправляли військовозобов'язаних за кордон: на Закарпатті викрили злочинне угруповання

У межах кримінального провадження організатора злочинної схеми вже затримали.
Переправляли військовозобов'язаних за кордон: на Закарпатті викрили злочинне угруповання
На Закарпатті правоохоронці викрили злочинне угруповання / dpsu.gov.ua

На Закарпатті правоохоронці припинили діяльність каналу з незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Двох чоловіків та жінку, які за 1,5 тис. доларів неправомірної грошової винагороди намагалися переправити за кордон одного громадянина України, днями затримали на околиці населеного пункту Ботфалва Ужгородського району", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в межах кримінального провадження організатора злочинної схеми вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також:

Йому оголошено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 187 880 грн.

Слідчі дії тривають. У разі доведення вини підозрюваних у суді їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 9 років.

Раніше ми писали, що в Одеській області прикордонники викрили правопорушників, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK