На Закарпатті ліквідували канал із переправлення через кордон військовозобов'язаних

Організатору злочинного угруповання загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.
На Закарпатті ліквідували канал із переправлення через кордон військовозобов'язаних
На Закарпатті затримали організатора злочинного угруповання / dpsu.gov.ua

На Закарпатті правоохоронці затримали організатора злочинного угруповання, яке займалося переправленням військовозобов’язаних чоловіків через кордон. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

У рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України, зловмисника - 30-річного мешканця Тячівщини - заскочили на гарячому, коли той доставив у прикордоння двох чоловіків призовного віку з метою їхнього подальшого переправлення через українсько-румунський кордон.

Правоохоронці задокументували факт отримання організатором протиправної діяльності неправомірної грошової винагороди в розмірі 12 тис. доларів США.

Читайте також:

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Днями суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 120 тис. грн.

Якщо провину мешканця Закарпаття доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Раніше ми писали, що в Одеській області прикордонники викрили правопорушників, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK