Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи: як підключити

27 вітчизняних і європейських операторів мобільного та фіксованого зв’язку продовжили дію угоди про доступний роумінг.
Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи: як підключити
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українцям, які перебувають у Євросоюзі, продовжили безкоштовний роумінг. Вони зможуть і надалі телефонувати рідним за тарифами, що діють в Україні. Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Зазначається, що загалом 27 вітчизняних і європейських операторів мобільного та фіксованого зв’язку на 6 місяців продовжили дію угоди про доступний роумінг. Вони й надалі надаватимуть один одному послуги за зниженими цінами. 

"Для його підключення робити нічого не потрібно: послуга вмикається автоматично й поширюється як на дзвінки в Україну, так і навпаки. Потрібно лише оплачувати свій тарифний пакет (щомісячну абонплату)", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, європейська сторона підтвердила готовність схвалити оновлений додаток (правила телекомунікаційних послуг) до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. У майбутньому це дозволить запровадити вільний роумінг на постійній основі.

Раніше ми писали, що якщо зник зв'язок від мобільного оператора, можна перемкнутися на мережу іншого завдяки національному роумінгу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK