Прикордонники викрили схему легалізації мільйонів, викрадених на ТОТ

Правоохоронці встановили, що викрадені кошти вивозили з України через територію РФ та РБ до країн ЄС.
Прикордонники викрили схему легалізації мільйонів, викрадених на ТОТ
Прикордонники викрили схему легалізації мільйонів гривень / dpsu.gov.ua

На Львівщині правоохоронці викрили схему ввезення з-за кордону для легалізації значних сум гривень, викрадених на тимчасово окупованій території України. Про це повідомили в ДПСУ.

Оперативниками Львівського прикордонного загону спільно з представниками БЕБ та СБУ проведено слідчі дії, за результатами яких вилучено з метою встановлення законності походження 7 млн 250 тис. грн. 

Читайте також:

"Ці кошти віз із закордону 46-річний водій легковика, який їхав в Україну через пункт пропуску "Угринів". Чоловік не зміг підтвердити законність походження коштів, зазначених у митній декларації", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ додали, що минулого тижня в пункті пропуску "Шегині" прикордонники виявили 6 млн 680 тис. грн, які наш співвітчизник намагався приховано перемістити через кордон. 

За результатами санкціонованих обшуків у фігуранта провадження виявлено та вилучено мішки з камінням, зовні схожим на бурштин, вагою майже 10 кг, печатки з відтисками іноземних суб’єктів господарювання та інші предмети, які можуть свідчити про незаконну діяльність.

Читайте також:

Правоохоронці встановили, що викрадені кошти вивозили з України через територію Росії та Білорусі до країн ЄС. Згодом готівка завозилася в Україну та вводилася в обіг для створення реальних загроз національним інтересам України.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

Раніше ми писали, що у Львівській області прикордонники запобігли незаконному перевезенню через кордон майже 6,7 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK