На українсько-румунському кордоні відкрили новий пункт пропуску: деталі

На першому етапі пункт пропуску буде відкритий для пропуску порожніх вантажних автомобілів і цистерн.
На українсько-румунському кордоні відкрили новий пункт пропуску: деталі
На кордоні з Румунією відкрили пункт пропуску / dpsu.gov.ua

У п'ятницю, 10 лютого, на кордоні з Румунією офіційно відкрили новий автомобільний перехід "Дяківці - Раковець". Перша машина вже перетнула кордон на виїзд з України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Згідно з Угодою між урядами України та Румунії визначено цілодобовий режим роботи пункту пропуску для пішохідного, автомобільного (включно з автобусами), крім вантажного, сполучення. 

На першому етапі пункт пропуску буде відкритий для пропуску порожніх вантажних автомобілів і цистерн, а пізніше залежно від створення необхідних інфраструктурних умов і для переміщення інших типів транспортних засобів та товарів.

Читайте також:

"Запланована пропускна спроможність пункту на добу - до 300 одиниць транспортних засобів, зокрема 10 автобусів, 1550 громадян, зокрема 500 пішоходів. У пункті пропуску передбачено 6 смуг руху для оформлення транспортних засобів та окрема смуга руху для осіб, які перетинають кордон у пішому порядку", - йдеться в повідомленні.

Для здійснення пропускних операцій у пункті пропуску "Дяківці" створено окремий структурний підрозділ прикордонників. 

Раніше ми писали, що з 10 листопада на українсько-румунському кордоні працює новий пункт пропуску "Красноїльськ - Вікову де Сус".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK