Активи "Промінвестбанку" виставляють на продаж: коли відбудеться аукціон

Початкова ціна реалізації лоту становить 136,8 млн грн.
Активи "Промінвестбанку" виставляють на продаж: коли відбудеться аукціон
Ілюстративне фото / depositphotos.com

1 березня в системі "Prozorro.Продажі" відбудеться аукціон із продажу активів ПАТ "Промінвестбанк", який ліквідується Фондом гарантування вкладів. Про це повідомили у ФГВФО.

Читайте також:

Зазначається, що одним лотом на торги виставлено об’єкт нерухомості, основні засоби та корпоративні права приватної організації. Активи на продаж виставляються повторно.

Так, до складу лоту ввійшов нежитловий будинок із добудовою загальною площею понад 9 тис. кв. м у Десянському районі столиці на вулиці Миколи Закревського. Зараз у будівлі розміщується приватний навчальний заклад. Крім того, на продаж виставлено основні засоби та корпоративні права (пайовий внесок у нефінансову установу) приватної організації.

Читайте також:

"Обов'язкова умова продажу: включення до договорів купівлі-продажу зобов’язання покупця використовувати нерухоме та рухоме майно за призначенням, по'язаним із наданням освітніх послуг", - йдеться в повідомленні.

Початкова ціна реалізації лоту становить 136,8 млн грн.

Раніше ми писали, що 20 вересня в системі "Prozorro.Продажі" відбудуться аукціони з продажу двох об'єктів нерухомості, розташованих у Києві. Активи перебувають на балансі ПАТ "Промінвестбанк".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK