На надувному матраці до Румунії: в Україні прикордонники затримали ухилянтів

Усіх ухилянтів доставили до прикордонних підрозділів для складання документів та притягнення до відповідальності.
На надувному матраці до Румунії: в Україні прикордонники затримали ухилянтів
Біля кордону затримали ухилянтів / dpsu.gov.ua

Прикордонний наряд відділу "Мамалига" виявив біля кордону групу чоловіків призовного віку. Вони хотіли втекти до Румунії на надувному матраці. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Чотирьох відчайдухів, які, ризикуючи життям, планували переплисти річку Прут на надувному матраці, затримали під час підготовки плавзасобу до "переправи". Порушниками кордону виявилися мешканці Вінницької та Чернівецької областей віком від 22 до 35 років", - йдеться в повідомленні.

Ще трьох мешканців Вінницької області затримали на одному з контрольних постів у районі населеного пункту Подвірне Чернівецької області.

Читайте також:

"Правопорушники рухалися до кордону на автомобілі "Джиллі" та не змогли пояснити мету свого прибуття до контрольованого прикордонного району", - розповіли у відомстві.

Усіх ухилянтів доставили до прикордонних підрозділів для складання документів та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Раніше ми писали, що в Чернівецькій області прикордонники зупинили два мікроавтобуси з ухилянтами, які прямували в бік Румунії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK