Незаконне переправлення через кордон: На Буковині затримали організатора та трьох ухилянтів

Буковинець за певну винагороду організував переправлення трьох чоловіків призовного віку до Румунії.
Незаконне переправлення через кордон: На Буковині затримали організатора та трьох ухилянтів
На Буковині затримали порушників кордону / dpsu.gov.ua

На Буковині затримали 56-річного громадянина України, який організував переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, у рамках кримінального провадження оперативники Чернівецького загону встановили, що буковинець за певну винагороду організував переправлення трьох чоловіків призовного віку до Румунії.

"Автомобіль марки "Ауді", яким пересувалися правопорушники, зупинила спільна міжвідомча група на околиці населеного пункту Верхні Петрівці Чернівецького району під час прямування до кордону", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що в процесі проведення слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили отримані злочинним шляхом грошові кошти в сумі 9100 євро та 4000 доларів США, тепловізор, мобільні термінали, сім-карти, блокноти з чорновими записами.

Трьох правопорушників притягнули до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Організатору незаконного переправлення осіб через державний кордон України загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Раніше ми писали, що в організації схеми незаконної переправки осіб через державний кордон України викрили 15 учасників організованої групи, зокрема працівників 5 столичних медичних установ та членів лікарських комісій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK