ДБР провело обшуки в банку президента російського футбольного клубу "ЦСКА"

ДБР провело обшуки в членів правління та наглядової ради банку російського власника.
ДБР провело обшуки в банку президента російського футбольного клубу "ЦСКА"
Євгеній Гінер / dbr.gov.ua

Державне бюро розслідувань провело обшуки в членів правління й наглядової ради та в офісі комерційного банку, бенефіціарним власником якого є громадянин РФ, президент російського футбольного клубу "ЦСКА" Євгеній Гінер. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

"Слідчі дії проводилися для перевірки інформації щодо правомірності отримання та використання банком фінансових преференцій в сумі в понад 1,6 млрд грн. Деякі з них установа отримала після початку активної фази бойових дій", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в ДБР, отримана  сума становить понад 50% активів самого банку та в понад 5,5 раза перевищує розмір статутного капіталу установи.

Читайте також:

Крім того, Бюро перевіряє інформацію щодо причетності високопосадовців та депутатів РФ до вчинення злочинів на території України. Зокрема, і через прямий чи опосередкований контроль над підприємствами критичної енергетичної інфраструктури України.

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки провело обшуки на нафтопереробному заводі за підозрою в ухиленні від сплати понад 700 млн грн податків.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK