Шахрайство під виглядом постачання авто військовим: на Одещині судитимуть афериста

Фігурант в інтернеті розміщував оголошення щодо продажу автомобілів, однак, отримавши передплату, не виконував взятих на себе обов'язків.
Шахрайство під виглядом постачання авто військовим: на Одещині судитимуть афериста
На Одещині судитимуть зловмисника за шахрайство / npu.gov.ua

На Одещині судитимуть 58-річного зловмисника за шахрайство під виглядом постачання автомобілів військовим. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Так, аферист використовував фейкові облікові записи в соціальних мережах для публікацій оголошень щодо продажу автомобілів. 

"Пропонував здебільшого пікапи, які мають попит серед військових. Тих, хто зацікавився пропозицією, чоловік переконував, що про продаж уже домовився з іншим покупцем, але за умови передплати обіцяв "притримати" автівку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Так ділок отримував гроші від волонтерів та військових, які надалі витрачав на власні потреби. Сума збитків становить близько 100 тисяч гривень. 

Фігуранту оголосили підозру за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до Київського районного суду Одеси. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Раніше ми писали, що у Вінницькій області правоохоронці викрили схему продажу автомобілів на 1,5 млн грн, ввезених як гуманітарну допомогу.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK