Продаж авто для потреб ЗСУ: У Львові викрили двох псевдоволонтерів

У Львові викрито "волонтерів" на продажі автомобілів для потреб військовослужбовців ЗСУ.
Продаж авто для потреб ЗСУ: У Львові викрили двох псевдоволонтерів
У Львові викрили псевдоволонтерів на продажі авто для ЗСУ / gp.gov.ua

У Львові повідомили про підозру двом псевдоволонтерам у продажі товарів гуманітарної допомоги під час воєнного стану. Про це розповіли в Офісі генерального прокурора.

Як установило слідство, схему організував відомий львівський художник, який долучився до волонтерського руху.

Читайте також:

"Разом зі спільником та за посередництва водіїв, які займалися доставкою гуманітарної допомоги для ЗСУ й Нацгвардії, вони систематично ввозили на територію України автомобілі на пільгових умовах під виглядом гуманітарної допомоги. Автомобілі оформлялися на адресу благодійного фонду для потреб військовослужбовців ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Однак замість безоплатної передачі підрозділам ЗСУ зловмисники підшукували покупців іномаркам із метою власного збагачення.

Читайте також:

Так, задокументовано факт продажі "волонтерами" чотирьох автівок на загальну суму 20,7 тис доларів США, які вже були оплачені та мали передаватися як гумдопомога військовим.

Під час обшуків виявлено та вилучено докази протиправної діяльності. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним та накладення арешту на їхнє майно.

Раніше ми писали, що у Львівській області правоохоронці викрили злочинну схему завезення автомобілів під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK