СБУ вилучила нафтопродукти "Укрнафти" та "Укртатнафти" на 800 млн грн

Вирішується питання щодо арешту вилучених паливно-мастильних матеріалів та їхньої подальшої передачі на потреби Сил оборони.
СБУ вилучила нафтопродукти "Укрнафти" та "Укртатнафти" на 800 млн грн
СБУ вилучила нафтопродукти на майже 800 млн грн / ssu.gov.ua

Під час обшуків на логістичних базах та складах ПАТ "Укрнафта" і ПАТ "Укртатнафта" правоохоронці вилучили понад 16 тис. тонн нафтопродуктів. Загальна вартість продукції становить близько 800 млн грн. Про це повідомили в Службі безпеки.

Зазначається, що СБУ заблокувала можливий нелегальний збут цих нафтопродуктів, які з "Укрнафти" й "Укртатнафти" незаконно вивів попередній менеджмент цих компаній.

Читайте також:

Наразі вирішується питання щодо арешту вилучених паливно-мастильних матеріалів та їхньої подальшої передачі на потреби Сил оборони.

Встановлено, що представники "Укртатнафти" впродовж 2022 року відвантажували пальне за адресами афілійованих компаній без відображення операцій у податковій звітності. Надалі підконтрольні АЗС реалізовували оптові партії нафтопродуктів без сплати акцизного податку.

Раніше ми писали, що суд арештував частину нереалізованого "Укрнафтою" скрапленого газу та передав її в управління АРМА.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK