Дає 460 тис куб м газу на добу: в Україні запустили найпотужнішу свердловину за останні 2,5 роки

Її добовий дебіт сягнув понад 460 тис. куб. м газу на добу.
Дає 460 тис куб м газу на добу: в Україні запустили найпотужнішу свердловину за останні 2,5 роки
"Укргазвидобування" запустило нову свердловину / naftogaz.com

АТ "Укргазвидобування" пробурило розвідувальну свердловину, яка відкрила новий нафтогазовий поклад на вже виснаженому родовищі. Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

"Це одна з потужних свердловин, які "Укргазвидобування" запустило в березні цього року. Її добовий дебіт сягнув понад 460 тис. куб. м газу на добу. Вона має найвищі показники видобутку серед свердловин, які компанія ввела в експлуатацію протягом останніх 2,5 роки. Це важливе досягнення для нас", - зазначив очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

За даними пресслужби, це стало можливим завдяки сучасним підходам до обробки геологічної інформації, зокрема матеріалів 3D сейсморозвідки, що дало змогу ідентифікувати раніше нерозвіданий поклад і визначити оптимальну точку для буріння.

Читайте також:

"Це спільне досягнення наших геологів і буровиків, які виконали свою роботу на найвищому рівні. У надскладних умовах воєнного стану ми робимо все, щоб Україна змогла вже наступного опалювального сезону відмовитися від імпорту газу", - прокоментував т.в.о. генерального директора "Укргазвидобування" Олег Толмачев.

Раніше ми писали, що протягом березня 2023 року Група "Нафтогаз" запустила дві нові потужні свердловини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK