Заскочили "на гарячому": на Закарпатті ліквідували канал із переправлення військовозобов'язаних

Зловмисників упіймали, коли ті планували за 2,5 тис. доларів США переправити військовозобов'язаного чоловіка в Угорщину.
Заскочили "на гарячому": на Закарпатті ліквідували канал із переправлення військовозобов'язаних
Правоохоронці ліквідували канал з переправлення військовозобов'язаних / dpsu.gov.ua

На Закарпатті правоохоронці затримали двох організаторів злочинного угруповання, яке спеціалізувалося на незаконному переправленні через кордон громадян України. Про це повідомили в ДПСУ. 

Читайте також:

"Зловмисників заскочили "на гарячому", коли ті саме доставили в населений пункт Вилок військовозобов'язаного чоловіка та планували за 2,5 тис. доларів США переправити його в Угорщину", - йдеться в повідомленні.

Фігурантів затримали, їм повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Читайте також:

Зазначається, що днями Ужгородський міськрайонний суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб із правом внесення грошової застави в розмірі 51 та 168 тис. грн. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Раніше ми писали, що Служба безпеки заблокувала на Буковині ще один канал незаконного виїзду українських громадян призовного віку за кордон. До організації протиправної діяльності причетний помічник настоятеля Свято-Вознесенського чоловічого монастиря Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ (МП).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK