Світовий банк надасть Україні додаткові 200 млн дол: на які потреби

За словами Шмигаля, програма відновлення України стане найбільшим проєктом відбудови в Європі з часів Другої світової війни.
Світовий банк надасть Україні додаткові 200 млн дол: на які потреби
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / t.me/Denys_Smyhal

Світовий банк надасть Україні додаткові 200 млн доларів на відновлення енергетики. Відповідну угоду в США підписали прем'єр-міністр Денис Шмигаль та керівний директор СБ Анна Б'єрде. Про це повідомив очільник українського уряду в Telegram.

Читайте також:

"Відновлення України розпочинається вже цього року, і енергетика - один з наших пріоритетів. Залучені від Світового банку кошти будуть направлені на відбудову електромережі та систем теплопостачання в Києві, Харкові, Миколаєві, Сумах та містах Чернігівської області", - написав він.

Шмигаль зазначив, що також на зустрічі з представникам СБ обговорили спільну роботу в межах міжвідомчої платформи координації донорів (Фінансовий рамштайн).

Читайте також:

"Спільно зі Світовим банком готуємо до реалізації і проєкт страхування воєнних ризиків для іноземних інвестицій. Це ключовий інструмент, аби залучити ці інвестиції вже зараз, не чекаючи завершення війни", - додав він.

За словами прем'єр-міністра, програма відновлення України стане найбільшим проєктом відбудови в Європі з часів Другої світової війни.

Публікація Дениса Шмигаля в Telegram
Публікація Дениса Шмигаля в Telegram

Раніше ми писали, що Японія надасть 400 млн доларів США на відновлення України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK