НБУ анулював ліцензії 10 небанківським установам, 9 виключив із реєстрів

Такі рішення ухвалив Комітет із питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг.
НБУ анулював ліцензії 10 небанківським установам, 9 виключив із реєстрів
Ілюстративне фото / flickr.com

Національний банк України анулював ліцензії 10 небанківським установам та виключив із Державного реєстру фінансових установ 6 небанківських фінансових установ, 3 установи - з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги. Про це повідомила пресслужба регулятора.

Читайте також:

Так, на підставі власних заяв анульовано всі наявні ліцензії ТОВ "Партнер Фінанс", ТОВ "Сузір'я Фінанс", ТОВ "Брайт Фінанс", ТОВ "ФК "Геліос", ТОВ "Профіт Фінанс Груп", ТОВ "ТД "Агроальянс", ТОВ "Компанія "Альбіон", ТОВ "ТК "Астерра".

Крім того, на підставі поданих заяв анульовано окремі ліцензії ТОВ "Чінау" та ТОВ "ФК "Вінстар".

Зазначається, що з Державного реєстру фінансових установ виключено ТОВ "Є-Пей", ТОВ "ФК Лео" та ТОВ "Є-Розстрочка" у зв'язку з ухваленнім Нацбанком рішення про анулювання (відкликання) у них усіх наявних ліцензій на провадження діяльності з надання фінансових послуг. На підставі поданих документів ТОВ "Брайт Фінанс", ТОВ "ФК "Геліос", ТОВ "Профіт Фінанс Груп" виключили з зазначеного реєстру.

Читайте також:

ТОВ "ТД "Агроальянс", ТОВ "Компанія" Альбіон", ТОВ "ТК "Астерра" виключили з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.

Такі рішення ухвалив Комітет із питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг.

Раніше ми писали, що Національний банк України застосував до АТ "Сенс Банк" захід впливу у вигляді штрафу за порушення вимог щодо етичної поведінки в розмірі 102 тис. грн за встановленим третім фактом порушення протягом календарного року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK