Нічна атака росіян на Одеську область: чи є наслідки для енергосистеми

Виробництво електроенергії повністю забезпечує потребу споживачів.
Нічна атака росіян на Одеську область: чи є наслідки для енергосистеми
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Нічна атака росіян безпілотниками на Одещину не мала наслідків для енергосистеми та не призвела до необхідності обмеження споживання. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Читайте також:

Зазначається, що виробництво електроенергії повністю забезпечує потребу споживачів. В енергосистемі зберігається достатній резерв потужності.

Наразі триває експорт електроенергії в Словаччину, Польщу та в Молдову. Також зі Словаччини продовжується незначний імпорт.

"Працюють усі види генерації. Продовжується водопілля. Гідроелектростанції "Укргідроенерго" працюють упродовж всієї доби і для мінімізації наслідків повені проводять контрольовані скиди води на Дніпрі та Дністрі", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У НЕК додали, що складна ситуація з енергопостачанням залишається вздовж лінії фронту. Учора під обстріл росіян потрапили розподільчі мережі на Донеччині.

Відновлення енергосистеми триває. Ремонтні бригади працюють на всіх об'єктах високовольтної мережі, які зазнали російських атак, пріоритетом залишається відновлення надійності живлення, зазначили в компанії.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що енергосистема України поступово відновлюється після російських атак.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK