Порушення держкордону: на Львівщині затримали шістьох ухилянтів

Затриманими виявилися чоловіки, які не мали законних підстав для перетину державного кордону.
Порушення держкордону: на Львівщині затримали шістьох ухилянтів
На Львівщині прикордонники затримали шестеро порушників / dpsu.gov.ua

Протягом вихідних військовослужбовці Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного порушення держкордону поза пунктами пропуску. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Затриманими виявилися чоловіки, які не мали законних підстав для перетину державного кордону.

Як розповіли в ДПСУ, прикордонний наряд відділу "Смільниця" отримав інформацію від місцевого жителя про появу в населеному пункті прикордоння невідомих осіб. У процесі пошукових заходів прикордонники виявили та затримали трьох мешканців Івано-Франківської та Запорізької областей віком 20 та 34 роки.

Читайте також:

Зазначається, що ще одного порушника затримали прикордонники цього ж відділу на відстані близько 1500 метрів до кордону. Ним виявився 28-річний мешканець Луцька.

"Інформацію щодо можливого порушення державного рубежу отримав дільничний інспектор відділу "Краківець" від жителя  прикордоння. У процесі проведення пошукових заходів групою реагування затримано двох жителів столиці віком 21 та 18 років, які мали намір незаконно перетнути держрубіж поза пунктами пропуску", - додали у відомстві.

Читайте також:

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності. Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.

Раніше ми писали, що Служба безпеки перекрила ще 8 каналів нелегального виїзду за кордон українських громадян призовного віку. На організації злочинної діяльності викрито 10 осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK