Коли Україна переможе у війні з РФ - результати опитування

Українці дали прогноз тривалості війни.
Коли Україна переможе у війні з РФ - результати опитування
Ілюстративне фото / Getty Images

Абсолютна більшість українців, а саме 95% вважає, що Україна зможе відбити напад РФ. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 1-2 червня 2023 року.

Читайте також:

Як і в попередні місяці, близько 60% респондентів зазначили, що для перемоги у війні необхідний досить тривалий час: 25% вважають, що потрібно більше року, 37% - пів року-рік.

Водночас майже 20% оцінюють необхідний для перемоги час до кількох місяців, ще близько 20% наразі не можуть дати відповідь. 

Соціологи повідомили, що спостерігається зростання кількості тих, хто оцінює терміни для перемоги як тривалі (більше року). Найбільше таких серед наймолодших респондентів 18-35 років (38%).   

ratinggroup.ua/

Опитування було проведено серед 1000 респондентів у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, а також територій, де на момент опитування відсутній український мобільний зв'язок. 

Нагадаємо, за словами Зеленського, розв'язана Росією війна буде продовжуватися, доки Україна не здобуде в ній перемогу. Проте Кремль може припинити її раніше.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK