Жіночі купе в Україні: УЗ відкрила продаж квитків

Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма.
Жіночі купе в Україні: УЗ відкрила продаж квитків
Ілюстративне фото / Getty Images

Укрзалізниця в пілотному режимі відкрила продаж квитків до жіночих купе. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Як розповіли в пресслужбі, продаж квитків відбуватиметься лише в мобільному застосунку УЗ. Поїзди з доступними для придбання жіночими купе будуть відповідно марковані в застосунку, а посадка до таких купе буде відкрита тільки жінкам та дітям, яким не виповнилося 6 років. 

При цьому вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма.

Читайте також:

"Як і обіцяли, запроваджуємо в експериментальному режимі жіночі купе. Далі будемо дивитися на попит та приймемо рішення щодо масштабування цього проєкту на більшу кількість нічних рейсів. Також працюємо над посиленням безпеки в поїздах, скоро анонсуємо ще декілька рішень", - прокоментував голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

Зазначається, що під час пілотного періоду жіночі купе з'являться на 4 рейсах далекого сполучення, які є серед лідерів за кількістю зареєстрованих скарг та конфліктних випадків із початку року:

  • №81 Київ - Ужгород;
  • №41 Дніпро - Трускавець;
  • №75 Київ - Кривий Ріг;
  • №15 Харків - Ясіня.

Читайте також:

Жіночі купе в цих поїздах уже в продажу на поїздки від 30 червня.

Нагадаємо, на сайті Кабінету Міністрів з'явилася петиція про запровадження окремих вагонів для жінок та чоловіків у поїздах АТ "Укрзалізниця".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK