Додаткові 1,76 млрд дол: Україна отримає допомогу від Світового банку та донорів

Кошти будуть спрямовані на зарплати рятувальників та вчителів, виплату пенсій, підтримку малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю, ВПО.
Додаткові 1,76 млрд дол: Україна отримає допомогу від Світового банку та донорів
Світовий банк і донори виділили Україні додаткові 1,76 млрд доларів / kmu.gov.ua

Світовий банк та донори виділили Україні додаткові 1,76 млрд доларів на відновлення. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у межах Конференції з питань відновлення України в Лондоні.

Читайте також:

Він зазначив, що Світовий банк став одним із лідерів у мобілізації ресурсів для допомоги України після початку повномасштабної війни.

"Ми підписали чергову Угоду про залучення фінансування в 500 млн дол. від Великої Британії з пакета допомоги Україні на суму 1,76 млрд дол. Допомога буде надана за підтримки США, Великої Британії та Фінляндії", - повідомив очільник уряду.

Читайте також:

За його словами, кошти будуть спрямовані на зарплати рятувальників та вчителів, виплату пенсій, підтримку малозабезпечених сімей, дітей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, одиноких матерів, а також на оплату медичних послуг за програмою медичних гарантій.

Раніше ми писали, що Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) виділить 840 млн євро на реалізацію у 2023 році пріоритетних проєктів відновлення інфраструктури України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK